Om os

14. juni 2014 etablerede Det Flydende Teater sammen med danskdansk  byrumsteatret Teatergrad med det sigte at bringe teater ud i byens rum. Teatergrad modtog 17. december 2014 Danske Teaterjournalisters Initiativpris.

Det Flydende Teater har siden etableringen i 2005 skabt ny dansk dramatik, som stiller skarpt på Danmarks største kulturpersonligheder. I centrum har blandt andre været J.P. Jacobsen, Karen Blixen, Henrik Nordbrandt, Asger Jorn og Naja Marie Aidt, Halfdan Rasmussen og Storm P.

Forestillingerne er portrætter fortalt gennem kunstnernes egne værker. Vi har udviklet et kraftfuldt koncept, hvor forestillingerne spiller i nye omgivelser. Teatret, lyrikken, billedkunsten, musikken og stedet kan på hver deres måde tale til vores følelser, og når kunstarterne får lov til at spejle sig i hinanden, opstår noget helt unikt, som begejstrer publikum og anmeldere.

Alle forestillinger er nyskrevne – og for de musikdramatiske forestillingers vedkommende også nykomponerede.

 

Det Flydende Teaters ledelse er:
Kunstnerisk leder Pelle Nordhøj Kann
Producent Christine Worre Kann

Det Flydende Teaters bestyrelse er:
Maja Ries – Formand
Andreas Garfield
Anne Ellemann
Marie Lundgaard

Det flydende teaters støtteforening
Det Flydende Teater har en støtteforening, som du kan blive medlem af. Det koster 200 kr. om året, og så får du nyhedsbreve fra teatret, inviteres til forpremierer på de årlige sommerforestillinger og tilbydes rabat på cd’er til forestillingerne.

Indmelding kan ske ved at sende en mail til info@detflydendeteater.dk

Tak til
Det Flydende Teater vil gerne takke alle samarbejdspartnere, der er medvirkende til, at forestillingerne bliver en realitet. Herunder især Baadfarten og Frederiksdal hotel.

Det flydende teater er støttet af:
sponsorer
Statens Kunstråds Musikdramatiske udvalg

Lyngby-Taarbæk Kommune
Gladsaxe kommune
Rudersdal kommune
Furesø Kommune

Aase og Ejner Danielsens Fond
KODA Dramatik
Oticon Fonden
Nordeafonden
Nationalbankens Jubilæumsfond
Tømmerhandler Johannes Fogs Fond