Det Flydende Teater & coronavirus

Vi tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor situationen omkring coronavirus og de officielle anbefalinger meget nøje. Samtidig anmoder vi vores publikum om at respektere og overholde anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen om afstand og god håndhygiejne.

Det er desuden et krav at kunne fremvise gyldigt coronapas.
Du kan læse mere om coronapas her: Hvad er et gældende coronapas? »

Ved vores forestillinger vil vi følge alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand, hygiejne og information. Hvis du er syg og/eller har symptomer, skal du ikke gå i teatret.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona »

 

Vejrforhold og aflysninger

Når vi spiller ved Sophienholm Kunsthal, spiller vi ude i parken med udsigt ud over søen. Publikum kommer til at sidde på stole med god afstand imellem.

Da vi spiller udenfor, anbefaler vi publikum at tage tøj på til lidt af hvert, da det danske sommervejr er omskifteligt, og det kan være køligt om aftenen ved vandet. Vejrforholdene er ét af de krydderier, der gør alle forestillinger forskellige. Forestillingen kan spille, hvis det regner en lille smule. Paraplyer er ikke tilladt under forestillingen. I stedet anbefaler vi regnslag og regnjakker på dage, hvor der er mulighed for lidt regn.

Hvis det under forestillingen begynder at regne mere, tager vi stilling til, om forestillingen skal afbrydes for at fortsætte igen, når det holder op, eller om forestillingen helt skal aflyses. Beslutningen om at aflyse en fuld forestilling træffes først meget tæt på forestillingens start, da vi har erfaring med, at vejret ofte klarer op sidst på dagen.

I disse helt særlige tilfælde, at vi må aflyse en forestilling, ombyttes/refunderes billetterne, hvis forestillingen ikke er gået i gang. Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.